Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

Projecte

elParlante - Ocupa't Barcelona

Procés de treball

El projecte s’ha realitzat amb dos grups de joves que reben formació per a l’ocupació, al PES Cruïlla, Salesians Sant Jordi, de la Zona Nord, amb els quals hem treballat de manera col.laborativa.

Cada un dels grups, ha participat en 10 sessions, liderades per un equip de talleristes de elParlante que recolzat en les metodologies del teatre social, la crítica mediàtica, i el vídeo participatiu, ha acompanyat als i les joves en el descobriment dels seus propis talents i sabers, en la potenciació de les seves competències socio-emocionals, així com en l’aprenentatge d’eines comunicatives i digitals orientades a la cerca de feina.

Hem de remarcar que en aquest projecte, allò grupal i comunitari són fonamentals, com fonts d’intercanvi, de coneixement, de reconeixement i de suport, i imprescindibles per assolir la inserció laboral. Per refermar aquesta connexió amb el territori, comptem des de l’inici del projecte amb el recolzament del Pla Comunitari de la Zona Nord.


AQUEST VÍDEO MOSTRA EL PROCÉS DARRERE CÀMERES DE LA PROMOCIÓ 2020.

DURANT AQUESTA DARRERA EDICIÓ, 23 JOVES (7 NOIES I 16 NOIS) HAN TINGUT L’OPORTUNITAT DE PARTICIPAR EN EL PROJECTE. AQUESTA EDICIÓ HA ESTAT MARCADA PER LA SITUACIÓ EXCEPCIONAL CAUSADA PER LA CRISI SANITÀRIA QUE ESTEM VIVINT.